0
Добавить публикацию
Общество

Афера с имуществом Нацгвардии: Мармышу увеличили залог до 40 млн грн

Опубликовано: 6 февраля в 18:56
Суд апелляционной инстанции, частично удовлетворив требования прокурора и детектива, определил подозреваемому меру пресечения в виде содержания под стражей с альтернативой внесения 40 млн гривен залога.
Самое интересное:
Апелляционная палата Высшего антикоррупционного суда увеличила размер залога для бывшего заместителя директора ООО "Укрбуд Девелопмент" Вячеслава Мармыша до 40 млн грн, передает УНН со ссылкой на пресс-службу ВАКС.

"Апелляционная палата Высшего антикоррупционного суда частично удовлетворила апелляционную жалобу прокурора САП и детективов НАБУ и увеличила размер залога бывшему заместителю директора ООО "Укрбуд Девелопмент", подозреваемому в пособничестве в завладении имуществом Национальной гвардии", - говорится в сообщении.

Так, 23 января 2020 года, следственный судья ВАКС применил к подозреваемому меру пресечения в виде содержания под стражей с альтернативой внесения залога в сумме 6 млн гривен.

Не соглашаясь с таким решением суда, прокурор САП подал апелляционную жалобу.

Суд апелляционной инстанции, частично удовлетворив требования прокурора и детектива, определил подозреваемому меру пресечения в виде содержания под стражей с альтернативой внесения 40 млн гривен залога.

Напомним, Вячеславу Мармишу сообщено о подозрении в пособничестве в завладении имуществом Национальной гвардии на сумму 81,64 млн грн.

По данным САП, в мае 2019 года о подозрении в завладении имуществом ГУ Нацгвардии на сумму 81,64 млн грн сообщено экс-командующему Нацгвардии, гендиректору компании-застройщицы и оценщику. В июле - исполнительному директору компании-застройщицы, в октябре - народному депутату VІІІ созыва Максиму Микитасю, которого следствие считает организатором коррупционной схемы.

Другие новости:

Міністерство культури та інформаційної політики розробило порядок визначення меж і режимів використання історичних ареалів населених пунктів.

Негода очікується й по території Київської області.

Курс гривні до євро встановлено на рівні 42,06 грн/євро.

В мережі опублікували архівне фото того, як виглядала Поштова площа в 1860-х роках

Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Заступник керівника Офісу президента України Юлія Соколовська зустрілася з послом Швейцарії в Україні Феліксом Бауманном, керівником Управління миру та прав людини, послом Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Сімоном Гайссбюллером і їхніми колегами.

28 квітня батьки та діти збираються на ВДНГ, щоб отримати незабутні спогади і цінні призи, пограти і навчитись новому. Соціальний проєкт Україна без сміття (УБС) спільно з видавництвом Kalamar створять розважальну зону для дітей на фестивалі Книжкова Країна. Про це інформує Рубрика. У чому проблема? Сучасну дитину буває важко залучити до процесу навчання, отримання нових []

Весь день у столиці буде похмуро, а температура не підійметься вище +6°...+8°.

Напередодні у Дніпровському районі Києва відкрили нове облаштоване унікальними модульними меблями бомбосховище IV класу Про це пише Рубрика, посилаючись на Дніпровську районну в місті Києві державну адміністрацію. У чому проблема? З початком повномасштабної війни постала гостра потреба укриттів для українців. На жаль, їхнє облаштування не завжди було найкращим, через що під час жахливих бомбардувань мешканці []

Головні ролі у фільмі зіграли Марґарет Кволлі, Джеральдін Вішванатан, Педро Паскаль та Метт Деймон.

Київський прокурор живе в маєтку за 18 мільйонів: розслідування Bihus․Info  24 Канал

США допомагають Ізраїлю збивати ракети, а Україна відбивається сама, – WSJ  24 Канал

Обставини та причини ДТП встановлять правоохоронці