0
Добавить публикацию
Общество

Астафьеву без одежды видели на крыше киевской многоэтажки

Опубликовано: 16 января в 20:24
Певица и модель Даша Астафьева похвасталась новым образом. Фотосессия украинской звезды прошла на крыше киевского здания, на высоте двадцати пяти этажей. Астафьева отмечает, что это ее любимая фотосессия, которую она называет «По краешку твоей судьбы», о чем пишет портал Апостроф.
Другие новости:

Міністерство культури та інформаційної політики розробило порядок визначення меж і режимів використання історичних ареалів населених пунктів.

Негода очікується й по території Київської області.

Курс гривні до євро встановлено на рівні 42,06 грн/євро.

В мережі опублікували архівне фото того, як виглядала Поштова площа в 1860-х роках

Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Заступник керівника Офісу президента України Юлія Соколовська зустрілася з послом Швейцарії в Україні Феліксом Бауманном, керівником Управління миру та прав людини, послом Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Сімоном Гайссбюллером і їхніми колегами.

28 квітня батьки та діти збираються на ВДНГ, щоб отримати незабутні спогади і цінні призи, пограти і навчитись новому. Соціальний проєкт Україна без сміття (УБС) спільно з видавництвом Kalamar створять розважальну зону для дітей на фестивалі Книжкова Країна. Про це інформує Рубрика. У чому проблема? Сучасну дитину буває важко залучити до процесу навчання, отримання нових []

Весь день у столиці буде похмуро, а температура не підійметься вище +6°...+8°.

Напередодні у Дніпровському районі Києва відкрили нове облаштоване унікальними модульними меблями бомбосховище IV класу Про це пише Рубрика, посилаючись на Дніпровську районну в місті Києві державну адміністрацію. У чому проблема? З початком повномасштабної війни постала гостра потреба укриттів для українців. На жаль, їхнє облаштування не завжди було найкращим, через що під час жахливих бомбардувань мешканці []

Головні ролі у фільмі зіграли Марґарет Кволлі, Джеральдін Вішванатан, Педро Паскаль та Метт Деймон.

Київський прокурор живе в маєтку за 18 мільйонів: розслідування Bihus․Info  24 Канал

США допомагають Ізраїлю збивати ракети, а Україна відбивається сама, – WSJ  24 Канал

Обставини та причини ДТП встановлять правоохоронці