0
Добавить публикацию
Общество

Боевики обстреляли жилые кварталы Авдеевки, тяжело ранена женщина

Опубликовано: 16 июня в 12:57
Вчера вечером, 15 июня, боевики на Донбассе в очередной раз нарушили режим прекращения огня и обстреляли жилые кварталы на окраинах города Авдеевки, в результате чего была ранена женщина. Об этом сообщили в пресс-центре штаба ООС.
Самое интересное:
Война на Донбассе Минобороны Украины Штаб ООС Facebook Штаб ООС Facebook Штаб ООС Facebook Штаб ООС Facebook

Вчера вечером, 15 июня, боевики на Донбассе в очередной раз нарушили режим прекращения огня и обстреляли жилые кварталы на окраинах города Авдеевки, в результате чего была ранена женщина. Об этом сообщили в пресс-центре штаба ООС.

"Минно-взрывную травму и слепое осколочное ранение поясничного отдела спины местная жительница получила во дворе собственного домохозяйства около 21:00. Гражданка был доставлена в реанимационное отделение Авдеевской центральной городской больницы, где ей была оказана медицинская помощь. Состояние ее здоровья удовлетворительное", - говорится в сообщении.

Новости по теме: Украина на заседании ТКГ заявила о необходимости восстановления полного контроля над оккупированным Донбассом

Также было обнаружено повреждение элементов придомовой территории, а именно шиферного ограждения. Украинской стороной Общего центра по контролю и координации вопросов прекращения огня и стабилизации линии разграничения установлено, что расстояние и направление, откуда велся обстрел, четко указывают на причастность оккупационных войск к данному преступлению.

Напомним, в районе проведения ООС с начала текущих суток, 16 июня, российско-оккупационные войска в очередной раз игнорировали минские соглашения и вели минометный обстрел. В целом на линии боевого столкновения зафиксированы два вражеских обстрела.
Другие новости:

На Авдіївському напрямку ЗСУ стримали 32 атаки.

Россела Бентлі викрали російські військові, а через 10 днів його оголосили вбитим.

Майже 10 років донецьких школярів навчають історії ДНР. Про наративи російської пропаганди та зміни у викладенні історії після анексії Донецька Росією DW поговорила з місцевою історикинею в екзилі Ксенією Кузіною.

Окупантам намагаються не дозволити застосовувати ударні кулаки.

Був "перлиною" російської пропаганди: Андрющенко назвав 3 версії зникнення "добровольця" із США  24 КаналВ окупованому Донецьку вже тиждень не можуть знайти наркоторговця із США, бойовика та пропагандиста (фото)  Патріот ДонбасуНа Донбасі пропав "Техас": росіяни не можуть знайти свого воєнкора-пропагандиста з США, а в мережі вже сміються  War TelegrafПриєднався до ворога: в тимчасово окупованому Донецьку "зник" громадянин США  24 Канал

Доброволець запевняє, що, попри шалену перевагу, росіяни все одно зазнають незпівставно більших втрат.

У Донецьку горить корпус ДонНТУ, де нібито досі могли базуватися російські військові, пишуть місцеві пабліки

На Новопавлівському та Бахмутському напрямку відбулося найбільше бойових зіткнень за добу.

Водночас окупанти намагаються вибити ЗСУ з плацдармів на лівобережжі Дніпра у Херсонській області.

Йдеться про можливе просування ворога із виходом на Уманське та Яснобродівку.

Супротивникам вдалося просунутися в Іванівському, зазначили аналітики.

Російські танки та БТРи наштовхулися на українські міни, дрони та протитанкові ракети.

Активний опір на цій лінії чинить 47-та механізована бригада ЗСУ.

У Третій штурмовій зауважили, що події відбулися в Орлівці.

Тіла з вогнестрельними пораненнями знайшли у будинку цивільних на вулиці Радянській.

В ISW зауважують, що ЗСУ не дозволяють російським загарбникам просуватися вздовж всієї лінії фронту.

За інформацією Головнокомандувача, інформація з іноЗМІ про нібито сотні полонених бійців ЗСУ точно не відповідає дійсності.

Максим Жорін зазначив, що росіяни не припинили спроби наступу.