0
Добавить публикацию
Общество

"Чернігівгаз" газифікував 380 нових об’єктів - Інтерфакс-Україна

Опубликовано: 26 февраля в 13:03
У 2020 році працівники Чернігівгазу газифікували 20 багатоповерхівок та 333 приватних будинки, забезпечивши комфортний побут для 2,5 тис сімей. Також компанія збудувала та підключила системи газопостачання на 15 промислових об’єктах загальною потужністю 6,7 тис м куб/год. Серед них – асфальтобетонний завод та зерносушильні комплекси.
Другие новости:

До спільного виступу на сцені зі Святославом Вакарчуком готується незрячий хлопчик з Чернігова, що наспівував пісні Океану Ельзи вдома і в школі. Тиждень тому вони вперше зустрілися в Києві. Про це пише Суспільне, передає Рубрика. Андрію 13 років. Він живе у Чернігові у багатодітній родині. Має ще пять братів і сестер. З народження Андрій не []

Двох жителів Дніпра та Чернігова підозрюють у спланованому пограбуванні тернополян, що їхали купувати авто для ЗСУ  ternopil.depo.ua

Омніканальний ритейлер Фокстрот відкрив 1 березня два нові магазини в Чернігові та Стрию (Львівська область), у планах на 2024 рік відкриття 10 нових і оновлених магазинів, повідомили у пресслужбі компанії.

Відомо, де в Україні боржникам вимикають електричну енергію

Російські окупанти за минулу добу обстріляли з артилерії і мінометів села Тимоновичі, Миколаївка, Гремяч і Богданове Новгород-Сіверського району, села Хрінівка і Клюси Корюківського району Чернігівської області, при чому Клюси і Гремяч двічі, а також села Зноб-Новгородське, Фотовиж, Баранівка, Сорокине і Біла Береза Шосткинського району Сумської області.

Свідки з медичної комісії кажуть, що наявність металоспиці не є значним діагнозом для визначення особи непридатною до військової служби.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури межах експериментального проєкту з комплексної відбудови розпочало ремонт понад 20 будинків в селі Ягідне на Чернігівщині. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу міністерства. У чому проблема? Під час бойових дій в Ягідному, яке розташоване у 15 км від Чернігова, було зруйновано або пошкоджено 101 приватний та 17 багатоквартирних []

Російські окупанти за минулу добу обстріляли села Карповичі, Блешня і Червоний Хутір Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а також Вовківку, Рожковичі та Обєднане Шосткинського району Сумської області, водночас Карповичі потрапили під обстріл двічі, повідомляється на сторінці Оперативного командування Північ у фейсбуці.

Подробиці читайте на сайті

Модульні лікарні в цих областях стали четвертою і пятою відповідно, які профінансував уряд Німеччини в рамках проекту «EU4ResilientRegions – Спеціальної програми підтримки України» і здійснюється GIZ Ukraine. Лікарня в Дніпропетровській області розпочне свою роботу 24 січня, а в Чернігові – 25 січня. Лікарні забезпечуватимуть медичними послугами жителів громад і найближчих населених пунктів, а також ВПО, []

Російські окупанти минулої доби обстріляли село Карповичі Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а також села Зноб-Новгородське, Фотовиж, Вовківка і Марчихина Буда Шосткинського району Сумської області, при чому Фотовиж двічі, повідомляють на сторінці Оперативного командування Північ у фейсбуці.

У Чернігівській області згорів будинок заарештованого бізнесмена Ігоря Мазепа, відео

Російські окупанти за минулу добу 13 разів обстріляли з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської та Сумської областей, повідомляє Оперативне командування Північ.