0
Добавить публикацию
Общество

Чим займаються шляховики Тернопільщини (ФОТО) - Depo.Хмельницький

Опубликовано: 18 марта в 15:01
Чим займаються шляховики Тернопільщини (ФОТО)  Depo.Хмельницький
Другие новости:

Уже кілька років поспіль родичі на Тернопільщині намагаються поділити батьківську хату. У їхні суперечки неодноразово втручалися правоохоронці.

Мешканці Тернопільської громади з соціально-незахищених категорій населення отримають продуктові набори та засоби гігієни.

Двох чоловіків, котрим раптово стало погано, допомогли врятувати патрульні у Тернополі. Минулими вихідними на проспекті Злуки поліціянти помітили на узбіччі []

З 1 по 5 квітня у тернопільському Центрі надання адміністративних послуг приймали документи для отримання коштів за тимчасове розміщення ВПО.

Із важкими тілесними ушкодженнями бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала до лікарні 62-річного чоловіка. Потерпілий їхав на велосипеді й потрапив у []

На Тернопільщині 5 громад візьмуть участь у новому загальнонаціональному проєкті «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату».

У Тернополі покажуть фільм «Вовк. Страху нема», який створений за участі командирів та воїнів бойових підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ.

На Тернопільщині закликають допомогти донечці захисника. Ангелінці провели одну операцію і в майбутньому запланована ще одна. Реквізити - у матеріалі

Новий тиждень на Тернопільщині розпочався з дощів, які накриють область в найближчими днями. Синоптики попереджають про грози, похолодання та пориви вітру.

На Тернопільщині зафіксували чергові незаконні вилови риби на річці загальнодержавного значення Серет. Матеріали справи готуються для передачі в суд.

На Тернопільщині захворюваність на ГРВІ та COVID-19 зменшилась. В області хворіє 3307 людина, що на 260 осіб менше у порівнянні з попереднім тижнем

Тридцять восьма сесія Тернопільської міської ради відбудеться 19 квітня. Засідання розпочнеться о 10.00 і пройде у режимі відеоконференції. Відповідне розпорядження []

Тернопіль провів в останню путь захисника Ярослава Пелехатого. Життя воїна обірвалося на Харківщині. Вічна память Герою!

У Тернопільській громаді триває двомісячник благоустрою. Очищують зелені зони, парків, скверів, вулиць. Висаджують нові зелені й квітучі насадження.

У Тернополі стартувало навчання у ХІІ іконописній школі “Квітка Середньовіччя”. Її автором є знаний митець Андрій Майовець.

У Тернополі 27 квітня відбудеться символічний ековелопробіг. Взяти участь запрошують усіх охочих. Посилання на реєстрацію - у матеріалі