0
Добавить публикацию
Общество

Досі в комі. В якому стані постраждалі після трагічної ДТП під Черніговом - Мировые новости

Опубликовано: 14 декабря в 10:48
Жоден із постраждалих ще не потрапив додому, всі вони перебувають в лікарнях Чернігова
Другие новости:

На вибуховому пристрої вранці в понеділок підірвався автомобіль РЕМ у Чернігівській області, двоє постраждалих, повідомив голова ОВА Вячеслав Чаус.

Девять житлових будинків, зокрема чотири багатоквартирні, зазнали пошкоджень унаслідок авіабомбардування російськими окупантами селища Угроїди Краснопільської громади Сумського району.

Олена та Павло Прокопенки з Чернігова розпочали сімейний бізнес у 2017 році й за сім років стали відомими в рідному місті. Вони спеціалізуються на технічному обслуговуванні автомобілів, велосипедів і мають власну токарну майстерню. Попри те, що більшу частину бізнесу було пошкоджено на початку повно

“Рубрика” розповідає про майстерню, яку облаштували на базі університету, щоб розвивати навички містян і готуватися до відбудови.

У Чернігові PIN-UP Foundation встановив мобільні вуличні укриття  Обозреватель

Загарбники взялися майструвати фейки, аби обмовити активістів руху опору

До спільного виступу на сцені зі Святославом Вакарчуком готується незрячий хлопчик з Чернігова, що наспівував пісні Океану Ельзи вдома і в школі. Тиждень тому вони вперше зустрілися в Києві. Про це пише Суспільне, передає Рубрика. Андрію 13 років. Він живе у Чернігові у багатодітній родині. Має ще пять братів і сестер. З народження Андрій не []

Двох жителів Дніпра та Чернігова підозрюють у спланованому пограбуванні тернополян, що їхали купувати авто для ЗСУ  ternopil.depo.ua

Омніканальний ритейлер Фокстрот відкрив 1 березня два нові магазини в Чернігові та Стрию (Львівська область), у планах на 2024 рік відкриття 10 нових і оновлених магазинів, повідомили у пресслужбі компанії.

Відомо, де в Україні боржникам вимикають електричну енергію

Російські окупанти за минулу добу обстріляли з артилерії і мінометів села Тимоновичі, Миколаївка, Гремяч і Богданове Новгород-Сіверського району, села Хрінівка і Клюси Корюківського району Чернігівської області, при чому Клюси і Гремяч двічі, а також села Зноб-Новгородське, Фотовиж, Баранівка, Сорокине і Біла Береза Шосткинського району Сумської області.

Свідки з медичної комісії кажуть, що наявність металоспиці не є значним діагнозом для визначення особи непридатною до військової служби.