0
Добавить публикацию
Шоу-бизнес

Клуб УПЛ усилился экс-игроком Динамо Калитвинцевым

Опубликовано: 6 июня в 15:38
"Десна" подписала контракт с украинским полузащитником Владиславом Калитвинцевым. Об этом сообщает официальный сайт "Десны". 26-летний Калитвинцев поставил подпись под контрактом, который рассчитан на два года.
Самое интересное:
Об этом сообщает официальный сайт "Десны".

26-летний Калитвинцев поставил подпись под контрактом, который рассчитан на два года.

"По окончании сезона я получил статус свободного агента и практически сразу получил несколько хороших предложений по продлению карьеры. Но вариант с "Десной" был для меня в приоритете - перед командой ставят серьезные задачи, в клубе хорошие перспективы и я надеюсь, что стану важной частью черниговской команды", - отметил Калитвинцев.

Во второй части сезона 2018-2019 полузащитник на правах аренды выступал за "Арсенал-Киев", в составе которого провел одиннадцать матчей, забил один гол и сделал одну результативную передачу.

По итогам чемпионата Украины "Десна", напомним, заняла восьмое место.

УНИАН ранее также сообщал о том, что киевское "Динамо" объявило о трансфере ганского полузащитника.
Другие новости:

“Рубрика” розповідає про майстерню, яку облаштували на базі університету, щоб розвивати навички містян і готуватися до відбудови.

У Чернігові PIN-UP Foundation встановив мобільні вуличні укриття  Обозреватель

Загарбники взялися майструвати фейки, аби обмовити активістів руху опору

До спільного виступу на сцені зі Святославом Вакарчуком готується незрячий хлопчик з Чернігова, що наспівував пісні Океану Ельзи вдома і в школі. Тиждень тому вони вперше зустрілися в Києві. Про це пише Суспільне, передає Рубрика. Андрію 13 років. Він живе у Чернігові у багатодітній родині. Має ще пять братів і сестер. З народження Андрій не []

Двох жителів Дніпра та Чернігова підозрюють у спланованому пограбуванні тернополян, що їхали купувати авто для ЗСУ  ternopil.depo.ua

Омніканальний ритейлер Фокстрот відкрив 1 березня два нові магазини в Чернігові та Стрию (Львівська область), у планах на 2024 рік відкриття 10 нових і оновлених магазинів, повідомили у пресслужбі компанії.

Відомо, де в Україні боржникам вимикають електричну енергію

Російські окупанти за минулу добу обстріляли з артилерії і мінометів села Тимоновичі, Миколаївка, Гремяч і Богданове Новгород-Сіверського району, села Хрінівка і Клюси Корюківського району Чернігівської області, при чому Клюси і Гремяч двічі, а також села Зноб-Новгородське, Фотовиж, Баранівка, Сорокине і Біла Береза Шосткинського району Сумської області.

Свідки з медичної комісії кажуть, що наявність металоспиці не є значним діагнозом для визначення особи непридатною до військової служби.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури межах експериментального проєкту з комплексної відбудови розпочало ремонт понад 20 будинків в селі Ягідне на Чернігівщині. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу міністерства. У чому проблема? Під час бойових дій в Ягідному, яке розташоване у 15 км від Чернігова, було зруйновано або пошкоджено 101 приватний та 17 багатоквартирних []

Російські окупанти за минулу добу обстріляли села Карповичі, Блешня і Червоний Хутір Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а також Вовківку, Рожковичі та Обєднане Шосткинського району Сумської області, водночас Карповичі потрапили під обстріл двічі, повідомляється на сторінці Оперативного командування Північ у фейсбуці.

Подробиці читайте на сайті