0
Добавить публикацию
Общество

На Тернопільщині вводять графіки обмеження споживання електроенергії - ФАЙНЕ МІСТО

Опубликовано: 18 апреля в 10:00
У Тернопільській області 18 квітня вводять графіки обмеження споживання електричної потужності. Вони діятимуть з 18:00 по 22:00 год для підприємств.
Другие новости:

Тернопільська студія «Файне місто» проводить щотижневі екскурсії для дітей. 30 квітня у студію завітали учні-дев’ятикласники загальноосвітньої школи №28.

Завдяки пильності небайдужої громадянки патрульні повернули втрачений гаманець власниці. Учора до патрульних звернулася жінка та повідомила, що на вулиці знайшла []

У Тернополі вже стартував сезон продажу полуниці. Містяни здебільшого купують ягоду для дітей. Детальніше про ціни та ажіотаж - у матеріалі

У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для військових

У Тернополі на вул. Андрія Сахарова проводиться пониження ділянок на пішохідному переході. Пониження проводиться для забезпечення безбар’єрного середовища.

Нещасний випадок трапився у м. Тернопіль у середу, 1 травня, о 02:00 год. Чоловік випав з четвертого поверху та отримав травми, після яких не міг рухатись.

У Зборові в Тернопільській області відреставрували та запустили дзвін баштового годинника. Він не працював понад 20 років.

За минулий тиждень на Тернопільщині викрили 17 порушень нерестової заборони. На порушників наклали штрафи. Браконьєри завдали чималих збитків.

Шахраї знали 20 тисяч гривень із картки 72-річної пенсіонерки з Тернопільщини. Жінка думала, що рятує онуку, яка нібито потрапила у ДТП.

Зміни до рішень міської ради «Про найменування вулиці», прийняті у 2018 та 2019 роках внесли на черговій сесії міської ради. []

В Україні ціни на бензин у преміальних мережах АЗС збільшилася до історичного максимуму, сягнувши позначки 60 гривень за літр.

Ходити без болю і носити взуття, яке подобається. Про це змалку мріяла 16-річна Христина з Тернополя, яка звернулася в Західноукраїнський []

У Тернополі триває ремонт покриття на вулицях міста, прибудинкових територій та пішохідних частинах. Цього тижня роботи проведуть на 15 адресах.