0
Добавить публикацию
Общество

На Тернопільщину прийшов антициклон: якої погоди чекати п?... - За Збручем

Опубликовано: 29 апреля в 15:21
На Тернопільщині цього тижня погоду зумовлюватиме антициклон. Через його вплив у краї буде малохмарно, сонячно і тепло. Температура повітря вдень []
Другие новости:

Аграрії Тернопільщини майже завершили посівну кампанію 2024 року. В області вже обробили 99,6% земель від запланованої кількості.

Слідчі поліції оголосили про підозру 16-річному жителю Бучача. За місцем проживання поліцейські вилучили три згортки з наркотичною речовиною.

Цієї неділі, 19 травня, тернополян запрошують відвідати вишкіл до Дня Героїв. Учасників навчать базових знань військової служби.

У Тернополі 17 травня відбудеться турнір з настільного тенісу на підтримку ветеранів російсько-української війни. На ньому розіграють кубки та нагороди.

Неподалік Тернополя на трасі Р-39 між селами Плотича та Івачів-Долішній продовжується капітальний ремонт аварійного мосту через струмок.

Житель Заліщицької громади на Тернопільщині вчиняв домашнє насильство щодо співмешканки. Чоловіку загрожує до двох років увязнення.

На Тернопільщині поліцейські спільно з рибоохоронним патрулем викрили жителя Заліщицької громади у незаконному вилові риби.