0
Добавить публикацию
Общество

Нетверезий водій з Тернопільщини намагався підкупити копів - Depo.Хмельницький

Опубликовано: 13 января в 15:40
Нетверезий водій з Тернопільщини намагався підкупити копів  Depo.Хмельницький
Другие новости:

На Закарпатті прикордонники Чопського загону викрили 26-річного жителя Тернопільщини на спробі виїхати за межі України за підробленими документами.

Вчителі англійської мови з Тернопільської області пройшли підвищення кваліфікації у Канаді. 10 освітян здобували новий досвід викладання англійської мови

Фото з москви та безліч імен: хто така Марія Смолей, яка дискредитує ексголову Тернопільської ОВА та ЗУНУ

Починаючи з 1 січня, громадяни мають право на призначення пенсії за віком після досягнення віку 60 років за наявності страхового стажу не менше 31 року.

У всіх багатоквартирних будинках Тернополя проведуть технічне обслуговування внутрішньо будинкових систем газопостачання. Роботи розпочали виконувати працівники Тернопільміськгаз. Вартість на кожен будинок різна від 1000 грн до 50 000 грн. Суму по будинку розділять на кожного абонента. Загалом містяни заплатять газовикам 16 мільйонів гривень. Про це пише Файне місто з посиланням на голову правління ОСББ []

Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені міською радою Тернополя.

У Тернополі розпочалась благодійна акція, мета якої - зібрати подарунки для воїнів, щоб до Великодніх свят передати їх у підрозділи.

Вища рада правосуддя не притягнула до відповідальності суддю, який перевищив швидкість, втік від поліцейських та намагався використати свій статус судді, []

У Тернопільській громаді на котельнях і теплових підприємствах незабаром розпочнуться ремонті роботи. Графік відключень гарячої води - у матеріалі

У Тернопільській області 18 квітня вводять графіки обмеження споживання електричної потужності. Вони діятимуть з 18:00 по 22:00 год для підприємств.

На Тернопільщині триває посівна кампанія 2024. Станом на 18 квітня аграрії засіяли понад 176 тисяч гектарів орних земель краю.

Ще восьмеро учасників бойових дій отримають грошову компенсацію. Загалом з бюджету міста Тернополя гроші за землю отримали 265 учасників бойових дій.

У Тернополі на вулиці Торговиця невідомі отруїли собаку. Наразі поліція розслідує деталі жорстокого поводження з твариною.

Для шкіл Тернополя закуплять мультимедійне обладнання. Його встановлять в навчальних кабінетах 5-6 класів. Рашення ухвалили на засіданні виконкому

Ростислав Надзікевич три місяці адміністрував канал, де повідомляв про місця вручення повісток. Тернопільський міськрайонний суд визнав винним Ростислава Надзікевича у []

Уже кілька років поспіль родичі на Тернопільщині намагаються поділити батьківську хату. У їхні суперечки неодноразово втручалися правоохоронці.