0
Добавить публикацию
Общество

Последствия непогоды в Киеве: ветер повалил около 40 деревьев

Опубликовано: 19 мая в 13:46
В результате вчерашней непогоды в Киеве ветер повалил около 40 деревьев. Еще 18 деревьев было повреждено. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на Facebook КП "Киевзеленстроя".
Самое интересное:
В результате вчерашней непогоды в Киеве ветер повалил около 40 деревьев. Еще 18 деревьев было повреждено.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на Facebook КП "Киевзеленстроя".

Коммунальщики сообщили, что первые сообщения об упавших деревьях начали поступать в аварийно-диспетчерскую службу вчера в 16:00. Киевляне сообщили о 12 поваленных деревьев.

"Работники районных КП УЗН насчитали еще 25 поваленных деревьев и 18 поврежденных на своих балансовых территориях. Больше всего пострадал Деснянский район - там упало 10 деревьев, а вот Голосеевский район непогода миновала. Уборка территорий продолжается", - рассказали в "Киевзеленстрое".

Фото: стихия повалила около 40 деревьев в Киеве (facebook.com/zelenbud)

По данным Украинского гидрометцентра, до конца дня в Киеве сохранится облачная погода, осадков не ожидается.

В ближайшие два дня в столицу вернется солнце: 20 и 21 мая синоптики прогнозируют переменную облачность с прояснениями, температура днем поднимется до +17, ночью до +9. Впрочем, дожди в Киев вернутся уже 22 мая, а температура воздуха днем упадет до +12.

Напомним, вчера в Украине было объявлено штормовое предупреждение. В частности, в Киеве объявили желтый уровень опасности из-за сильных порывов ветра.

Также сообщалось, что в первые дни июня в Украине установится жаркая погода до +30 градусов. Но уже через несколько дней температура воздуха опустится до +20, а в некоторых регионах - до +15.

Другие новости:

Заступник керівника Офісу президента України Юлія Соколовська зустрілася з послом Швейцарії в Україні Феліксом Бауманном, керівником Управління миру та прав людини, послом Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Сімоном Гайссбюллером і їхніми колегами.

28 квітня батьки та діти збираються на ВДНГ, щоб отримати незабутні спогади і цінні призи, пограти і навчитись новому. Соціальний проєкт Україна без сміття (УБС) спільно з видавництвом Kalamar створять розважальну зону для дітей на фестивалі Книжкова Країна. Про це інформує Рубрика. У чому проблема? Сучасну дитину буває важко залучити до процесу навчання, отримання нових []

Весь день у столиці буде похмуро, а температура не підійметься вище +6°...+8°.

Напередодні у Дніпровському районі Києва відкрили нове облаштоване унікальними модульними меблями бомбосховище IV класу Про це пише Рубрика, посилаючись на Дніпровську районну в місті Києві державну адміністрацію. У чому проблема? З початком повномасштабної війни постала гостра потреба укриттів для українців. На жаль, їхнє облаштування не завжди було найкращим, через що під час жахливих бомбардувань мешканці []

Головні ролі у фільмі зіграли Марґарет Кволлі, Джеральдін Вішванатан, Педро Паскаль та Метт Деймон.

Київський прокурор живе в маєтку за 18 мільйонів: розслідування Bihus․Info  24 Канал

США допомагають Ізраїлю збивати ракети, а Україна відбивається сама, – WSJ  24 Канал

Обставини та причини ДТП встановлять правоохоронці

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак провів зустріч із делегацією американської оборонної компанії Lockheed Martin на чолі з її віцепрезидентом Реймондом Піселлі, повідомляє пресслужба глави Української держави.

Європейська комісія схвалила План для України, запропонувавши дану оцінку Раді, що дасть змогу розпочати фінансування Ukraine Facility, загальна сума якого на чотири роки становитиме до 50 млрд євро, виділивши попередньо до 1,89 млрд євро доти, доки не почнуться регулярні виплати.

Фонд гарантування закликав Віктора Суботіна невідкладно повернутися до виконання кредитних зобов’язань перед банком

Прохід від київського ТРЦ Gulliver до входу в метро «Палац спорту» перебуває у приватній власності. Ділянка на Спортивній площі, що простягається вздовж парковки, позначена написами «Приватна власність». Київрада передала ділянку 8000000000:76:058:0013 площею понад 1100 квадратних метрів у 2008 році, за головування Леоніда Черновецького. Згідно з Генпланом, ділянка належить до території громадських будівель і частково —

"Тиждень австрійського кіно": у столиці пройшов фестиваль  24 Канал