0
Добавить публикацию
Общество

У Тернополі підозрюють 21-річного чоловіка в продажі вогнепальної зброї - Терен

Опубликовано: 4 мая в 17:33
Другие новости:

Минулої доби, 16 травня, на Тернопільщині ліквідували 12 пожеж. З них 8 сталися в екосистемі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільської області. Так, рятувальники виїжджали на такі загорання: пожежа автомобіля «Audi A6» у місті Чортків. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля на площі 1 м кв; пожежа господарської будівлі у селі []

За два тижні на Тернопільщині міграційники виявили сімох іноземців, які перебувають в Україні незаконно, у межах заходу «Мігрант».

У Великогаївській громаді біля Тернополя відкрили будинок для півсотні переселенців. В соціальному житлі люди зможуть протягом трьох років мешкати безкоштовно.

У центрі Тернополя розпочалися роботи з висадження літніх квітників. Працівники підрядної організації висаджують розсаду та впорядкувують квітники

Цих вихідних, 18-19 травня, у Тернополі відбудеться традиційний міжконфесійний фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де благословіння».

Аграрії Тернопільщини майже завершили посівну кампанію 2024 року. В області вже обробили 99,6% земель від запланованої кількості.

Слідчі поліції оголосили про підозру 16-річному жителю Бучача. За місцем проживання поліцейські вилучили три згортки з наркотичною речовиною.

Цієї неділі, 19 травня, тернополян запрошують відвідати вишкіл до Дня Героїв. Учасників навчать базових знань військової служби.

У Тернополі 17 травня відбудеться турнір з настільного тенісу на підтримку ветеранів російсько-української війни. На ньому розіграють кубки та нагороди.

Неподалік Тернополя на трасі Р-39 між селами Плотича та Івачів-Долішній продовжується капітальний ремонт аварійного мосту через струмок.

Житель Заліщицької громади на Тернопільщині вчиняв домашнє насильство щодо співмешканки. Чоловіку загрожує до двох років увязнення.