0
Добавить публикацию
Общество

У Тернополі піймали підлітка-закладчика - Depo.Хмельницький

Опубликовано: 17 марта в 16:28
У Тернополі піймали підлітка-закладчика  Depo.Хмельницький
Другие новости:

У Тернопільській області 18 квітня вводять графіки обмеження споживання електричної потужності. Вони діятимуть з 18:00 по 22:00 год для підприємств.

На Тернопільщині триває посівна кампанія 2024. Станом на 18 квітня аграрії засіяли понад 176 тисяч гектарів орних земель краю.

Ще восьмеро учасників бойових дій отримають грошову компенсацію. Загалом з бюджету міста Тернополя гроші за землю отримали 265 учасників бойових дій.

У Тернополі на вулиці Торговиця невідомі отруїли собаку. Наразі поліція розслідує деталі жорстокого поводження з твариною.

Для шкіл Тернополя закуплять мультимедійне обладнання. Його встановлять в навчальних кабінетах 5-6 класів. Рашення ухвалили на засіданні виконкому

Ростислав Надзікевич три місяці адміністрував канал, де повідомляв про місця вручення повісток. Тернопільський міськрайонний суд визнав винним Ростислава Надзікевича у []

Уже кілька років поспіль родичі на Тернопільщині намагаються поділити батьківську хату. У їхні суперечки неодноразово втручалися правоохоронці.

Мешканці Тернопільської громади з соціально-незахищених категорій населення отримають продуктові набори та засоби гігієни.

Двох чоловіків, котрим раптово стало погано, допомогли врятувати патрульні у Тернополі. Минулими вихідними на проспекті Злуки поліціянти помітили на узбіччі []

З 1 по 5 квітня у тернопільському Центрі надання адміністративних послуг приймали документи для отримання коштів за тимчасове розміщення ВПО.

Із важкими тілесними ушкодженнями бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала до лікарні 62-річного чоловіка. Потерпілий їхав на велосипеді й потрапив у []

На Тернопільщині 5 громад візьмуть участь у новому загальнонаціональному проєкті «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату».

У Тернополі покажуть фільм «Вовк. Страху нема», який створений за участі командирів та воїнів бойових підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ.

На Тернопільщині закликають допомогти донечці захисника. Ангелінці провели одну операцію і в майбутньому запланована ще одна. Реквізити - у матеріалі

Новий тиждень на Тернопільщині розпочався з дощів, які накриють область в найближчими днями. Синоптики попереджають про грози, похолодання та пориви вітру.

На Тернопільщині зафіксували чергові незаконні вилови риби на річці загальнодержавного значення Серет. Матеріали справи готуються для передачі в суд.