0
Добавить публикацию
Общество

Воїни тернопільської 105 бригади ТрО освятили паски на передовій - ФАЙНЕ МІСТО

Опубликовано: 5 мая в 12:05
Військовослужбовці 105 окремої бригади ТрО, сформованої на Тернопільщині, освятили паски в районах виконання завдань. Про це пише Файне місто
Другие новости:

У Збаразьку громаду на Тернопільщину знову надійшла скорботна звістка. Підтвердилася загибель захисника із села Зарубинці Олега Рудого, 1980 року народження. []

У Тернополі відбувся велопробіг ветеранів війни “Шануємо пам’ять захисників України”. Ветерани проїдуть 7 областями України, подолають вони понад 1000 км.

17 травня, на фасаді житлового будинку Тернополя, відкрили меморіальну таблицю захиснику України Мозілю Андрію Володимировичу.

Минулої доби, 16 травня, на Тернопільщині ліквідували 12 пожеж. З них 8 сталися в екосистемі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільської області. Так, рятувальники виїжджали на такі загорання: пожежа автомобіля «Audi A6» у місті Чортків. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля на площі 1 м кв; пожежа господарської будівлі у селі []

За два тижні на Тернопільщині міграційники виявили сімох іноземців, які перебувають в Україні незаконно, у межах заходу «Мігрант».

У Великогаївській громаді біля Тернополя відкрили будинок для півсотні переселенців. В соціальному житлі люди зможуть протягом трьох років мешкати безкоштовно.

У центрі Тернополя розпочалися роботи з висадження літніх квітників. Працівники підрядної організації висаджують розсаду та впорядкувують квітники

Цих вихідних, 18-19 травня, у Тернополі відбудеться традиційний міжконфесійний фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де благословіння».

Аграрії Тернопільщини майже завершили посівну кампанію 2024 року. В області вже обробили 99,6% земель від запланованої кількості.

Слідчі поліції оголосили про підозру 16-річному жителю Бучача. За місцем проживання поліцейські вилучили три згортки з наркотичною речовиною.