0
Добавить публикацию
Общество

Жахлива аварія маршрутки і вантажівки біля Чернігова: багато загиблих і поранених - BBC Україна

Опубликовано: 7 декабря в 8:00
У аварії маршрутного автобуса та вантажівки загинули щонайменше 13 людей. 11 померли на місці, а двоє згодом у лікарні від отриманих травм.
Другие новости:

До спільного виступу на сцені зі Святославом Вакарчуком готується незрячий хлопчик з Чернігова, що наспівував пісні Океану Ельзи вдома і в школі. Тиждень тому вони вперше зустрілися в Києві. Про це пише Суспільне, передає Рубрика. Андрію 13 років. Він живе у Чернігові у багатодітній родині. Має ще пять братів і сестер. З народження Андрій не []

Двох жителів Дніпра та Чернігова підозрюють у спланованому пограбуванні тернополян, що їхали купувати авто для ЗСУ  ternopil.depo.ua

Омніканальний ритейлер Фокстрот відкрив 1 березня два нові магазини в Чернігові та Стрию (Львівська область), у планах на 2024 рік відкриття 10 нових і оновлених магазинів, повідомили у пресслужбі компанії.

Відомо, де в Україні боржникам вимикають електричну енергію

Російські окупанти за минулу добу обстріляли з артилерії і мінометів села Тимоновичі, Миколаївка, Гремяч і Богданове Новгород-Сіверського району, села Хрінівка і Клюси Корюківського району Чернігівської області, при чому Клюси і Гремяч двічі, а також села Зноб-Новгородське, Фотовиж, Баранівка, Сорокине і Біла Береза Шосткинського району Сумської області.

Свідки з медичної комісії кажуть, що наявність металоспиці не є значним діагнозом для визначення особи непридатною до військової служби.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури межах експериментального проєкту з комплексної відбудови розпочало ремонт понад 20 будинків в селі Ягідне на Чернігівщині. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу міністерства. У чому проблема? Під час бойових дій в Ягідному, яке розташоване у 15 км від Чернігова, було зруйновано або пошкоджено 101 приватний та 17 багатоквартирних []

Російські окупанти за минулу добу обстріляли села Карповичі, Блешня і Червоний Хутір Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а також Вовківку, Рожковичі та Обєднане Шосткинського району Сумської області, водночас Карповичі потрапили під обстріл двічі, повідомляється на сторінці Оперативного командування Північ у фейсбуці.

Подробиці читайте на сайті

Модульні лікарні в цих областях стали четвертою і пятою відповідно, які профінансував уряд Німеччини в рамках проекту «EU4ResilientRegions – Спеціальної програми підтримки України» і здійснюється GIZ Ukraine. Лікарня в Дніпропетровській області розпочне свою роботу 24 січня, а в Чернігові – 25 січня. Лікарні забезпечуватимуть медичними послугами жителів громад і найближчих населених пунктів, а також ВПО, []

Російські окупанти минулої доби обстріляли село Карповичі Новгород-Сіверського району Чернігівської області, а також села Зноб-Новгородське, Фотовиж, Вовківка і Марчихина Буда Шосткинського району Сумської області, при чому Фотовиж двічі, повідомляють на сторінці Оперативного командування Північ у фейсбуці.

У Чернігівській області згорів будинок заарештованого бізнесмена Ігоря Мазепа, відео

Російські окупанти за минулу добу 13 разів обстріляли з різних видів озброєння прикордонні території Чернігівської та Сумської областей, повідомляє Оперативне командування Північ.