0
Добавить публикацию
Общество

На Тернопільщині 5 громад візьмуть участь у новому проєкті з розвитку сімейного патронату - ФАЙНЕ МІСТО

Опубликовано: 16 апреля в 13:05
На Тернопільщині 5 громад візьмуть участь у новому загальнонаціональному проєкті «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату».
Другие новости:

Зміни до детального плану території житлового району «Південний» у Тернополі внесли на тридцять восьмій сесії міської ради. Зробили це на []

На Тернопільщині цього тижня погоду зумовлюватиме антициклон. Через його вплив у краї буде малохмарно, сонячно і тепло. Температура повітря вдень []

Вакцинальний автобус продовжує курсувати територіальними громадами Тернопільщини в межах Всесвітнього тижня імунізації, який триватиме по 30 квітня.

Державна служба зайнятості пропонує комплекс послуг внутрішньо переміщеним громадянам. До нього входять допомога в пошуку роботи, професійне навчання, надання ваучерів []

Володимиру Пелипіву з Тернопільщини просять присвоїти звання Героя України (посмертно). Триває збір підписів до петиції, зареєстрованої на сайті президента

З початку 2024 року через підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості шукали роботу 672 безробітних віком 55+.

На Тернопільщині кількість захворілих ГРВІ зросла на 2,2%. В області хворіє 3721 людина, що на 79 більше у порівнянні з попереднім тижнем.

Проводиться реконструкція мосту на Тернопільщині, через річку Гнізна на 354 кілометрі траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

Ветеранів російсько-української війни запрошують долучитись до розвитку ветеранського руху та налагодження комунікації у Тернополі.

27 квітня в парку Сопільче, відбувся Символічний ековелопробіг. Цю подію провели з метою нагадати мешканцям міста про екологічний вид транспорту.

Повідомлено про підозру ексліснику лісогосподарського підприємства в незаконній порубці дерев, що спричинило тяжкі наслідки.

У Тернополі працівники муніципальної інспекції оформили два адмінпротоколи за порушення правил утилізації побутових відходів.