0
Добавить публикацию
Общество

Вбивство собаки, погрози та підкидання наркотиків: як на Тернопільщині родина ділить батьківську хату - ФАЙНЕ МІСТО

Опубликовано: 17 апреля в 12:35
Уже кілька років поспіль родичі на Тернопільщині намагаються поділити батьківську хату. У їхні суперечки неодноразово втручалися правоохоронці.
Другие новости:

У Зборові в Тернопільській області відреставрували та запустили дзвін баштового годинника. Він не працював понад 20 років.

За минулий тиждень на Тернопільщині викрили 17 порушень нерестової заборони. На порушників наклали штрафи. Браконьєри завдали чималих збитків.

Шахраї знали 20 тисяч гривень із картки 72-річної пенсіонерки з Тернопільщини. Жінка думала, що рятує онуку, яка нібито потрапила у ДТП.

Зміни до рішень міської ради «Про найменування вулиці», прийняті у 2018 та 2019 роках внесли на черговій сесії міської ради. []

В Україні ціни на бензин у преміальних мережах АЗС збільшилася до історичного максимуму, сягнувши позначки 60 гривень за літр.

Ходити без болю і носити взуття, яке подобається. Про це змалку мріяла 16-річна Христина з Тернополя, яка звернулася в Західноукраїнський []

У Тернополі триває ремонт покриття на вулицях міста, прибудинкових територій та пішохідних частинах. Цього тижня роботи проведуть на 15 адресах.

Ще один індустріальний парк планують створити у Тернополі. Завдяки новим індустріальним паркам в області з’являються нові робочі місця.

Зміни до детального плану території житлового району «Південний» у Тернополі внесли на тридцять восьмій сесії міської ради. Зробили це на []

На Тернопільщині цього тижня погоду зумовлюватиме антициклон. Через його вплив у краї буде малохмарно, сонячно і тепло. Температура повітря вдень []

Вакцинальний автобус продовжує курсувати територіальними громадами Тернопільщини в межах Всесвітнього тижня імунізації, який триватиме по 30 квітня.

Державна служба зайнятості пропонує комплекс послуг внутрішньо переміщеним громадянам. До нього входять допомога в пошуку роботи, професійне навчання, надання ваучерів []